Concert Vox Jubilans “Advent is …”

In deze donkere en onzekere dagen leven we toe naar kerst. Wat is het goed om juist nu van het Licht te zingen dat gekomen is. Vorig jaar mochten we niet zingen, nu mag en kan het weer! En als Vox Jubilans willen we heel graag de lofzang gaande houden! Onze goede God is dat waard.

Graag nodigen we u uit voor ons adventsconcert op Deo volente zaterdag 11 december. Het concert vindt plaats in de Bethelkerk, De Haverkamp 1 in Lunteren, en begint om 15.00 uur.

Programma

Het thema van het concert is ‘Advent is…’ Op het programma staat onder andere het eerste deel uit een nieuwe cantate. Teksten hiervan zijn geschreven door onze ‘huisschrijver’ Henriëtte Maaijen en op muziek gezet door André van Vliet. Verder staat het bekende ‘Gloria’ van Mozart op het programma en het ‘Laat het stil zijn in Uw nacht’ van Pieter Stolk. 

Deze middag organiseren we in samenwerking met de Stichting ‘Als kanker je raakt’. Pauline Aalbers zal haar persoonlijke verhaal met ons delen en iets over het werk van de stichting vertellen.

Marco den Toom begeleidt ons deze middag op het majestueuze orgel, de algehele leiding is in handen van André van Vliet. 

Toegang is vrij

De toegang tot dit concert is vrij, wel zal er een collecte gehouden worden voor de stichting ‘Als kanker je raakt’. Daarnaast kunt u na afloop van het concert uw bijdrage geven voor de onkosten van dit concert. 

Voor het concert houden wij ons aan de geldende maatregelen (QR-code, mondkapje en 1,5 meter).

We heten u van harte welkom op dit concert!

Hierbij de QR code voor een gift voor stichting ‘Als kanker je raakt’.