Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Najaarsconcert in de Sint Jan in Gouda

Concert kerk Sint-jan Gouda

2 oktober 2021 - 19:30

€12.50

Najaarsconcert Vox Jubilans ‘Aan U blijft ons lied gewijd’

Op D.V. zaterdag 2 oktober hopen wij, na lange tijd, een koor- en samenzangconcert te geven.
In de afgelopen anderhalf jaar waren er geen concerten, soms waren er geen repetities, of we zongen op afstand met elkaar.
Maar toch, we bleven zingen en dat met het gebed dat het tot eer van God mocht zijn. En dat mag het prachtige doel van ons koor zijn, hoe het ook gaat: ‘Aan U blijft ons lied gewijd’.
In ons introlied gaat het over zingen, het gebed om het hemellied op aarde te laten klinken, het gebed om ons loflied tot Gods eer te gebruiken.
En dan in het laatste couplet, met ons doel: namelijk ‘U komt alle eer toe’ en ‘Aan U blijft ons lied gewijd’.
Op het repertoire staat verder onder andere Psalm 131, Psalm 37, The Lord’s prayer (Het Onze Vader) en Terug naar Sion. Ook zullen er op deze avond enkele samenzangliederen zijn.

Aan dit concert werken mee: Marco den Toom – orgel, Johan Bredewout – vleugel, Arjan & Edith Post – trompet. De algehele leiding is in handen van onze dirigent André van Vliet.
Aanvang concert is 19.30 uur. Entreeprijs is € 12,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis (zonder toegangskaart) mee. Kaarten voor dit concert zijn vanaf maandag 20 september onder aan deze pagina te bestellen.
Kijkt u er ook weer naar uit om een concert bij te wonen? Dan ontmoeten wij u graag op zaterdag 2 oktober in de Sint Jan in Gouda.

 

Update zaterdag 25 september:

Bij de voorbereidingen voor het concert van 2 oktober in de Sint Janskerk waren de berichten, dat we dit concert op basis van de 1,5 meter regel konden organiseren. Daarom is daar in de PR melding van gemaakt. Pas afgelopen donderdag werd duidelijk, dat die keuzemogelijkheid er vanaf 25 september bij concerten helemaal niet is. Iedereen van 13 jaar en ouder heeft vanaf die datum een coronatoegangsbewijs nodig.

U zult begrijpen dat dit ons als bestuur voor een groot dilemma plaatst.

Moeten we opnieuw zwijgen en het concert cancelen òf houden we ondanks deze nieuwe tegenslag de lofzang gaande?

Vrijdagmiddag hebben we hier als bestuur open en eerlijk met elkaar over gesproken. Het valt ons zwaar om hierin een keuze te maken. Toch hebben we al overwegend en in biddend vertrouwen besloten om het concert door te laten gaan.

De afgelopen anderhalf jaar hebben we er als koor alles aan gedaan om de lofzang gaande te houden. Denkt u maar aan al die online repetities die er zijn geweest. Toen moesten we echter elk concert cancelen, omdat het ons niet was toegestaan om te zingen. Nu het ons op 2 oktober wel wordt toegestaan, zijn we van mening dat we die mogelijkheid niet mogen weigeren, maar juist moeten aangrijpen, ondanks de door de overheid opgeworpen barrière.

Vox Jubilans is opgericht om zingend het Evangelie te verkondigen, Gods Naam lof te zingen. Bijna 75 jaar lang kon dat, zonder dat ons een strobreed in de weg werd gelegd. Door de huidige pandemie is dat ineens niet meer vanzelfsprekend en moeten we er veel moeite voor doen. We vertrouwen op God dat Hij het ons zal doen gelukken.

Uiteraard hopen we van ganser harte, dat u bij uzelf de vrijmoedigheid en ruimte vindt, om op 2 oktober te komen luisteren en mee te zingen tijdens de samenzang momenten, ondanks de verplichte controle en de moeite die u daar wellicht voor moet doen.

Bij binnenkomst in de Sint Jan wordt u gevraagd uw QR-code te tonen.
Dit kan door middel van:  uw smartphone (voor info) of een uitgeprinte versie (voor info) 

Wilt u een afspraak maken om u te laten testen dan kan dat via testen voor toegang, het testen is gratis. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
2 oktober 2021
Tijd:
19:30
Kosten:
€12.50

Locatie

Gouda
Achter de Kerk 2
Gouda,Zuid-Holland2801 JWNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0182 512 684
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant