Een inkijkje bij Vox… dat krijg je met deze glossy die is uitgegeven ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Vox Jubilans.

Tal van mensen delen hierin hun herinneringen aan Vox. Dr. W. Verboom bijvoorbeeld. Hij schrijft: “Vox opent voor mij het uitzicht op het ontelbare koor, dat staat voor de troon en het Lam in Openbaring 14”. En de heer A. Boogerman, voorzitter van Stichting Behoud Augustijnenkerk van Dordrecht waar we jaarlijks zingen: “Uit de grond van mijn hart zeg ik dat sommige stukken het publiek tot tranen toe weten te beroeren. Een lied kan klinken als een intens gebed”.

Ook vertelt liedtekstschrijver Henriëtte Maaijen over haar ‘liefhebberij’, lezen we een uitgebreid interview met fluitiste Marjolein de Wit en horen we van tenor Dik Verkuil over zijn ‘soort van stille liefde’ voor Vox.

De glossy hadden we graag uitgedeeld tijdens onze jubileumconcerten. Omdat deze niet zijn doorgegaan, kun je de glossy gratis bij ons aanvragen. Je betaalt alleen de verzendkosten van € 4,95. De glossy kun je bestellen via de webwinkel.