Oliebollen, appelbeignets, appelflappen verkoop oudejaarsdag Vox Jubilans

Ook dit jaar verkoopt Vox Jubilans weer overheerlijke oliebollen, appelbeignets en ouderwetse appelflappen. Ze zijn gebakken door bakker Eshuis in Moerkapelle en van uitstekende kwaliteit! De kosten: 10 oliebollen voor € 8,50 / 4 appelbeignets voor € 5,50 / 5 appelflappen voor € 5,50. Wij verkopen ook oliebollen zonder vulling! De losse verkoop van de oliebollen, appelbeignets en appelflappen is op vrijdag 31 december van 8.30 tot 13.00 uur bij de Vox-kraam op het Kon. Wilhelminaplein (naast de parkeerplaats bij Albert Heijn) in Waddinxveen. Ook kunnen dan de bestellingen worden opgehaald tussen 9.00-12.00 uur. Er kan zowel met pin als contant worden betaald. Er kan vooraf telefonisch een bestelling worden gedaan bij Jeannette Ubbens (0182-631029 of 06-83015375) of per e-mail: M.Ubbens1@kpnplanet.nl (o.v.v. naam, adres en tel.nr.)

Oliebollen, appelbeignets, appelflappen verkoop oudejaarsdag Vox Jubilans

Terugblik Adventsconcert 11 december in Lunteren i.s.m. Stichting ‘Als kanker je raakt’

Wat was het fijn om vanmiddag een concert te geven. We zongen over Advent, het Licht dat gekomen is en zal komen. Al zingende wezen we elkaar de weg omhoog 'In het donker van de nacht ben 'k omgeven door licht, want mijn blik is omhoog op de hemel gericht'. Niet geweest? Je kunt het concert naluisteren via de livestream. Klik hier voor het programmaboekje Klik hier voor de livestream Mogen wij je daarnaast ook nog wijzen op onderstaande QR code voor een gift voor Stichting 'Als kanker je raakt'. Namens de Stichting alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Terugblik Adventsconcert 11 december in Lunteren i.s.m. Stichting ‘Als kanker je raakt’

Adventsconcert D.V. zaterdag 11 december 2021 in Lunteren

Concert Vox Jubilans “Advent is …” In deze donkere en onzekere dagen leven we toe naar kerst. Wat is het goed om juist nu van het Licht te zingen dat gekomen is. Vorig jaar mochten we niet zingen, nu mag en kan het weer! En als Vox Jubilans willen we heel graag de lofzang gaande houden! Onze goede God is dat waard. Graag nodigen we u uit voor ons adventsconcert op Deo volente zaterdag 11 december. Het concert vindt plaats in de Bethelkerk, De Haverkamp 1 in Lunteren, en begint om 15.00 uur. Programma Het thema van het concert is ‘Advent is…’ Op het programma staat onder andere het eerste deel uit een nieuwe cantate. Teksten hiervan zijn geschreven door onze ‘huisschrijver’ Henriëtte Maaijen en op muziek gezet door André van Vliet. Verder staat het bekende ‘Gloria’ van Mozart op het programma en het ‘Laat het stil zijn in [...]

Adventsconcert D.V. zaterdag 11 december 2021 in Lunteren

Joy nieuws!!

KINDERPROJECTKOOR JOY!! Ha jongens en meisjes, Het duurt nog even, maar we gaan op D.V. vrijdag 21 januari 2022 weer beginnen aan een nieuw project. Het thema is: Prijs Hem; psalmen voor kids. We repeteren in twee groepen in De Hoeksteen, Esdoornlaan 2 in Waddinxveen. A-koor: groep 2 t/m groep 4 van 16.00 – 16.45u B-koor: groep 5 t/m groep 8  van 16.30 – 17.30u Op zaterdag 2 april geven we een uitvoering in de Bethelkerk. Zing je (weer) mee? Geef je dan vóór 20 december op via kinderprojectkoor@hotmail.nl (o.v.v. naam, leeftijd en groep) Kijk voor meer info op www.voxjubilans.nl/kinderkoor-joy Hartelijke groet en tot volgend jaar!!     Het Joy-team  

Joy nieuws!!

Nieuwe leden welkom!

Wij zijn als geheel koor weer na de zomervakantie gestart. Maar i.v.m. de corona regels konden wij lange tijd geen nieuwe leden toelaten. Nu, vanaf dinsdag 12 oktober 2021,  is het weer mogelijk. Houd je ook van zingen? Van harte welkom om een of meerdere repetities bij te wonen om de sfeer te proeven en te kijken of het wat voor je is. Meer informatie over de repetities vind je op de pagina 'Meezingen'. We repeteren wekelijks van 19.45 tot 22.00 uur in de Morgensterkerk in Waddinxveen. Van 21.00-21.15 uur is er een pauze, er wordt dan koffie/thee aangeboden en is er tijd om elkaar gezellig te ontmoeten. Kom gerust eens kijken!

Nieuwe leden welkom!

Concert zaterdag 2 oktober 2021

'Aan U blijft ons lied gewijd' Wat was het fijn om weer een concert te geven. En wat mooi om te horen dat mensen bemoedigd zijn door de teksten die we hebben gezongen. 'Laat het lied op aarde klinken als de hemel doet; een gebed dat U wil danken, wil verklanken: God is goed!' Dát hebben we vanavond ervaren.

Concert zaterdag 2 oktober 2021

Start nieuwe seizoen maandag 30 augustus 2021

Yes, we gaan weer starten!!! Wat hebben we als koor een bijzondere tijd en jaar achter de rug, repetities van André via de livestream, zingen in twee groepen in het Hoornbeeck Collega, zingen in Polsbroek met een zeer beperkte groep en rest via livestream. Wat zijn we blij dat we nu met de start van het nieuwe seizoen weer met het hele koor kunnen starten met repeteren in de voor ons vertrouwde Morgensterkerk. Uiteraard nog wel met wat beperkingen  zoals 1.5 meter afstand van elkaar. Maar wat zien we er naar uit om toch weer met elkaar te kunnen zingen tot eer van God. Misschien was u van plan om ook eens te komen kijken bij ons op het koor, natuurlijk zou dit normaal gesproken geen probleem zijn. Met de huidige maatregelen lukt het momenteel niet om extra leden te plaatsen. Wij hopen dat dit wel snel weer kan. Als [...]

Start nieuwe seizoen maandag 30 augustus 2021

Concert kinderprojectkoor Joy zaterdag 12 juni 2021

Op zaterdag 12 juni geeft kinderprojectkoor 'Joy' o.l.v. Judith Heikoop een concert i.v.m. hun 10-jarig bestaan. Dit concert vindt plaats in de Bethelkerk en begint om 19.30 uur. Dit concert wordt online uitgezonden via het YouTube kanaal van de Bethelkerk. Hierbij de link naar de uitzending: Jubileumconcert JOY. Aan dit concert werken mee: piano - Bartjan Vollmuller, basgitaar - Jelle Deurloo, gitaar - Martijn Kortlever, fluit - Corinda Hoogenboezem, drums - Marnik Tamerus U wordt van harte uitgenodigd om live met dit concert mee te luisteren!

Concert kinderprojectkoor Joy zaterdag 12 juni 2021

Concert zaterdag 12 juni 2021

Kinderprojectkoor JOY 10 jaar - concert! Op zaterdag 12 juni willen we ons 10-jarig bestaan feestelijk vieren in de Bethelkerk. We hopen dat we deze keer met publiek mogen zingen, maar dat is nog onzeker….. Het feestelijke concert wordt in ieder geval via YouTube online uitgezonden. Houdt de berichtgeving hierover in de gaten en zet de datum alvast in uw agenda. Het concert begint om 19.30 uur.

Concert zaterdag 12 juni 2021
Ga naar de bovenkant