Bedrijven & Vox Jubilans

Word lid van de Vox Sponsor Club

Bedrijven kunnen lid worden van de Vox Sponsor Club. Het lidmaatschap biedt bedrijven de mogelijkheid om de naamsbekendheid te vergroten. Speciaal voor onze sponsors hebben wij een pakket samengesteld. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld het plaatsen van een banner onderaan deze pagina. Klik op de banner en u maakt kennis met deze sponsor.

Daarnaast levert u door uw lidmaatschap een positieve bijdrage aan de christelijke zangcultuur. Al ruim 70 jaar zet Vox Jubilans zich hiervoor in en wil dit graag blijven doen.

Zeggelaar Installatietechniek B.V. uit Ridderkerk is een van onze sponsors. Zijn motivatie: “Bij elektrotechniek denken we aan verbinden. We maken elektrotechnische installaties in al zijn facetten, waarbij we ook licht laten branden. Vox Jubilans wil ‘het Licht’ laten schijnen in deze wereld. Zo hebben we een verbinding gevonden om het koor Vox Jubilans te steunen als sponsor en via het plaatsen van advertenties in de programmaboekjes. We kennen Vox en weten dat ze door heel Nederland en daarbuiten met veel passie en betrokkenheid zingen. We vinden het fijn om als bedrijf daar een steentje aan bij te mogen dragen”.

Meer informatie over een samenwerking

Zie je mogelijkheden voor een samenwerking? Wil je hier meer over weten? Onze ‘bedrijvenman’ Henk Verdoold neemt contact met je op.

Stuur een bericht

Sponsors van Vox Jubilans