Meezingen

Meezingen

Vox kan lichtelijk verslavend werken. ;) Als je er eenmaal op zit, wil je er eigenlijk niet meer af. Hoe dat komt? In de eerste plaats natuurlijk door het fijne zingen met elkaar. Tijdens de repetities op dinsdagavond ben je er helemaal uit, en denk je zo’n beetje nergens anders aan dan aan hoe je zo goed mogelijk kunt zingen. Daarnaast is de sfeer gezellig en leven mensen met elkaar mee. We noemen onszelf wel eens de Vox-familie.

De repetities beginnen we vaak met het inzingen onder leiding van André of van onze zangpedagoog Mirjam Feijer.
Daarna gaan we de liederen repeteren die voor de komende concerten gepland staan. Soms beginnen we vooraan, vaak ook achteraan, of halverwege. Het went vanzelf.

Denk je, dat lijkt me wel wat, zingen bij Vox? Kom dan gerust eens een keer kijken om de sfeer te proeven.
Bij de ingang vind je altijd een bestuurslid die op nieuwe gezichten let, dus weet dat je gelijk wordt ‘opgevangen’.
Wanneer het je bevalt, word je gestemd door onze dirigent. Hij bepaald of je stem aan de gestelde normen op het gebied van kwaliteit (bereik van de stem, muzikaliteit, maatgevoel etc.) voldoet en bij welke partij je wordt ingedeeld.

Wanneer: elke dinsdagavond
Waar: De Morgenster, Sterrenlaan 1 te Waddinxveen
Hoe laat: 19.45 tot 22.00 uur

Veelgestelde vragen

Moet je noten kunnen lezen als je lid wilt worden van Vox?

Het is niet noodzakelijk, maar wel een pré omdat je gemakkelijker de muziek kunt meezingen. Enig muzikaal gevoel is (uiteraard) onontbeerlijk.

Moet je thuis studeren?

Dat hangt er vanaf hoe snel je nieuwe muziek instudeert. Als we veel nieuwe muziek hebben, wordt er wel verwacht dat leden thuis regelmatig studeren. Hiervoor stellen we studiemuziek via het ledenportaal beschikbaar.

Is er een leeftijdsgrens?

Nee, iedereen is welkom. Kwaliteit vinden we belangrijker dan leeftijd.

Ga naar de bovenkant