Links

Links

Uit hoeveel leden bestaat het koor?

In de loop der jaren is Vox Jubilans uitgegroeid van een plaatselijk koor tot een regionaal koor met rond de 120 leden.

Wat is Vriend van Vox?

Bezoekt u regelmatig een concert van Vox Jubilans? Vindt u het fijn om naar een cd van Vox te luisteren? Wordt dan ‘Vriend van Vox’ en profiteer van een aantal voordelen!

Wanneer zijn er weer concerten?

Op onze concertagenda pagina kunt u alle concerten zien.

Wanneer geven jullie concerten?

In de concertagenda vind je al onze concerten.

Hoe kun je lid worden van Vox Jubilans?

Bij ‘meezingen’ vertellen we wat meer over de inhoud van onze repetities en hoe je lid kunt worden.

Hoe groot is Vox Jubilans?

We hebben zo’n 125 leden die uit Waddinxveen en de wijde regio (van Veenendaal tot Oud-Beijerland) komen.

Welke organisten zijn nog meer verbonden geweest aan Vox Jubilans?

Vanaf 1957 tot zijn overlijden in 1984 was dat Feike Asma. Daarna kwam Klaas-Jan Mulder en vervolgens was Jan Mulder onze vaste organist.

Begeleidt Marco den Toom alle concerten van Vox?

Hij is vaste begeleider bij de grote concerten, zoals het kerstconcert in De Doelen op Tweede Kerstdag en het Passie- en Paasconcert op Stille Zaterdag. Bij andere concerten werken we ook samen met bijvoorbeeld Marcel van de Ketterij, Bert Kruis en anderen.

Moet je noten kunnen lezen als je lid wilt worden van Vox?

Het is niet noodzakelijk, maar wel een pré omdat je gemakkelijker de muziek kunt meezingen. Enig muzikaal gevoel is (uiteraard) onontbeerlijk.

Moet je thuis studeren?

Dat hangt er vanaf hoe snel je nieuwe muziek instudeert. Als we veel nieuwe muziek hebben, wordt er wel verwacht dat leden thuis regelmatig studeren. Hiervoor stellen we studiemuziek via het ledenportaal beschikbaar.

Is er een leeftijdsgrens?

Nee, iedereen is welkom. Kwaliteit vinden we belangrijker dan leeftijd.

Bent u al vriend van Vox?

Bezoekt u regelmatig een concert van Vox Jubilans? Vindt u het fijn om naar een cd van Vox te luisteren? Wordt dan ‘Vriend van Vox’ en profiteer van een aantal voordelen!

Concert D.V. 1 oktober met Chr. Kamper mannenkoor D.E.V. uit Kampen

Op D.V. zaterdag 1 oktober hopen wij, Hervormde Gemengde Zangvereniging 'Vox Jubilans' o.l.v. André van Vliet,  een gezamenlijk concert te geven met Christelijk Kamper mannenkoor 'Door Eendracht Verbonden' o.l.v. Gerwin van der Plaats in de Bovenkerk in Kampen Twee jaar geleden hadden beide koren al het plan om met elkaar een concert te geven, toen ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van 'Vox Jubilans'. Door de omstandigheden rond het coronavirus ging het toen niet door. We zijn erg blij en dankbaar dat we alsnog een gezamenlijk concert kunnen geven. Beide koren zullen, elkaar afwisselend, prachtige liederen ter gehore brengen. Aan het einde van de avond zullen ze samen 'Dank sei Dir, Herr' zingen. En daar is alle reden voor; de Heere danken voor alle [...]

Kinderprojectkoor Joy nieuws!!

Hallo jongens en meisjes! Het duurt nog even, maar we willen op D.V. vrijdag 11 november o.l.v. Judith Honkoop weer starten met een nieuw project. Het thema is deze keer: Hé, ga je mee!? De liedjes die we zingen gaan o.a. over het volgen van Jezus. We repeteren in twee groepen: A-koor: groep 2 t/m groep 4 van 16.00-16.45u/ B-koor: groep 5 t/m groep 8 van 16.30-17.30u Na 10 repetities in De Hoeksteen, Esdoornlaan 2 te Waddinxveen geven we een uitvoering in de Bethelkerk op zaterdag 4 februari 2023 Contributie t.b.v. de onkosten resp. € 20/30,- Heb je (weer) zin om mee te doen en houd je van zingen? Meld je dan snel aan via kinderprojectkoor@hotmail.nl Hartelijke groet en tot snel, het Joy team [...]

Ga naar de bovenkant