Koor Vox Jubilans

Vrienden van Vox

Echt mooi is dat, dat er mensen zijn die al járen trouw naar onze concerten komen. Op zulke trouwe fans zijn we zuinig! En die willen we ook graag wat leuks bieden. Door Vriend van Vox te worden, krijg je het volgende.

  1. Je krijgt voor onze eigen concerten maximaal twee toegangskaarten met een korting van € 2,50 per kaart. Deze sturen we na bestelling en betaling naar je toe.
  2. Je krijgt bij onze eigen concerten maximaal vier gereserveerde plaatsen. Deze plaatsen blijven tot tien minuten voor aanvang van het concert gereserveerd.
    (Kleine uitzondering: het maximale aantal gereserveerde plaatsen en de korting op toegangskaarten zijn niet van toepassing op het Kerstconcert in ‘De Doelen’ te Rotterdam.)
  3. Bij onze eigen concerten verwelkomen we je met koffie/thee en wat lekkers erbij. Je plaats is gereserveerd, dus je hebt de tijd om hiervan te genieten en zo mogelijk bij te praten met bestuursleden of dirigent.
  4. Je kunt per jaar één cd van Vox voor de helft van de prijs kopen.
  5. Je krijgt tweemaal per jaar de ‘Vox Noot’ met nieuws, wetenswaardigheden, informatie over concerten en cd’s, enzovoorts.

Hoe word je vriend van Vox?

Je kunt Vriend van Vox worden door jaarlijks € 30 aan ons over te maken. Hiervoor krijg je in januari een factuur.
Enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in.

Aanmeldingsformulier

Vox Jubilans
Vox Jubilans