• Deze CD is een live-opname van het kerstconcert in De Doelen op Tweede Kerstdag 2017.
  • Deze CD is een live-opname van het kerstconcert in De Doelen op Tweede Kerstdag 2017.
  • Op deze cd staan onder andere de volgende liederen: Heer, wij komen voor Uw troon, Zie Mijn geliefde Zoon, Psalm 13 en Psalm 32, Le Crucifix en Everlasting God. Medewerkenden zijn Marco den Toom (orgel), Johan Bredewout (vleugel), Anja van der Maten (hobo), Kees Alers (fluit) en Arjan en Edith Post (trompet).
  • Op deze cd zingen, naast Vox Jubilans, het Christelijk Mannenkoor Jeduthun o.l.v. Arie Kortleven uit Amersfoort. De cd biedt een variëteit aan Psalmen, geestelijke liederen en een enkel groter klassiek werk, zoals ‘O divine Redeemer’ van Ch. Gounoud, gezongen door Vox Jubilans.
  • Op deze cd kunt u het oratorium ‘Tot Leven Geroepen’ beluisteren. Het is een prachtig werk met indrukwekkende teksten van Henriëtte Maaijen, op muziek gezet door onze dirigent André van Vliet.Klik hier om een fragment beluisteren van één van deze nummers.
  • Onze nieuwe CD 'Uw naam zij alle eer'.Daar is, wat deze jubileum-cd betreft, eigenlijk alles mee gezegd. Want Hem komt alle eer toe voor 75 jaar Vox Jubilans.Voor meer informatie over de inhoud van de CD klik hieronder op de beschrijving.
  • Vox en psalmen horen bij elkaar. Op deze cd kunt u luisteren naar de Psalmen 84/116, 35, 43, 25, 6, 147, 140, 8, 54, 146, 38, 139, 89 en 72. Op één na zijn alle psalmen in de klassieke bewerkingen (op Vox noemen we dat “de zondagse melodie”).
  • Deze cd is een verzamel-cd van Psalmen die in verschillende jaren zijn opgenomen.
  • Op deze cd staan niet alleen psalmen, gezongen op de ons bekende traditionele Geneefse wijze, maar tevens psalmen gebaseerd op de (onberijmde) tekst, zowel uit de klassieke traditie, als uit de hedendaagse tijd. Hierdoor is er sprake van een grote afwisseling.
  • Op deze cd – die september 2015 is uitgekomen - staan bewerkingen van Psalm 26, 33, 40 en 136, maar ook liederen als ‘In de bovenzaal’ en ‘Vat mijne hand’.
  • Een inkijkje bij Vox… dat krijg je met deze glossy die is uitgegeven ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Vox Jubilans.Tal van mensen delen hierin hun herinneringen aan Vox. Dr. W. Verboom bijvoorbeeld. Hij schrijft: “Vox opent voor mij het uitzicht op het ontelbare koor, dat staat voor de troon en het Lam in Openbaring 14”. En de heer A. Boogerman, voorzitter van Stichting Behoud Augustijnenkerk van Dordrecht waar we jaarlijks zingen: “Uit de grond van mijn hart zeg ik dat sommige stukken het publiek tot tranen toe weten te beroeren. Een lied kan klinken als een intens gebed”.Ook vertelt liedtekstschrijver Henriëtte Maaijen over haar ‘liefhebberij’, lezen we een uitgebreid interview met fluitiste Marjolein de Wit en horen we van tenor Dik Verkuil over zijn ‘soort van stille liefde’ voor Vox. De glossy hadden we graag uitgedeeld tijdens onze jubileumconcerten. Omdat deze niet zijn doorgegaan, kun je de glossy gratis bij ons aanvragen. Je betaalt alleen de verzendkosten van € 4,95.
Ga naar de bovenkant